Verbouw

U wilt verbouwen. Uw huis moet een stukje groter, of er moet een dakkapel geplaatst worden. Een extra kozijn voor meer lichtinval, of een aanbouw voor een garage. Ik zet uw wensen en eigen ideeën om naar een bouwtekening. Hierbij houd ik rekening met de bouwstijl van uw woning en de huidige tijdsgeest qua wooncomfort. We werken nauw samen om tot een ultiem plaatje te komen.

“Mijn werkwijze verschilt van die van een architect, omdat ik uw wensen zwaarder laat wegen dan mijn visie. Mijn doel is om uw huis uw thuis te laten blijven.”

Vergunning aanvragen bij de gemeente

De bouwtekeningen dien ik in bij  uw gemeente. De mensen kennen mij hier en vergunningaanvragen verlopen daardoor meestal soepel. Ik ontzorg u op dit stuk volledig en vlot.

Tekeningen verbouw voor bouwdepot

Ook voor de taxatie van het omzetten van uw hypotheek naar een hypotheek met bouwdepot lever ik de benodigde tekeningen. In samenwerking met derden bereken ik onder andere de EPC en de RC-waarde (isolatie).

Werk voorbereiden

Zodra het kan mag uw aannemer of timmerman met de door mij gemaakte werktekeningen aan de slag. Ik help bouwbedrijven, zzp’ers en aannemers met de werkvoorbereiding, inmeten en inkopen van bouwmaterialen.


Meer informatie